Dagbehandling | ADHD & Autisme skole på Sjælland

FCCU Day Care Center, finansierat av Punjabs regeringsprogram för utveckling av kvinnor, är ett lärlingscenter för barn från 2 månader till 4 år. Centrets välutbildade personal erbjuder timmar av kul och pedagogisk verksamhet i en barnorienterad miljö. Det erbjuder tillförlitlig barnomsorg till rimliga priser, samtidigt som det erbjuder fem behovsbaserade stipendier.

Den aktiva inlärningen, eller “hands-on” -metoden, som används i centret, är djupt rotad i tron ​​att barn lär sig bäst genom upptäcktsprocessen. De erbjudna aktiviteterna är olika och utvecklingsmässigt lämpliga för alla barn oavsett deras ålder. Leksjonsplaner är utformade för att öka barnens fysiska och mentala förmåga. Personalen genomför de dagliga aktiviteter som planeras inom områdena:Dagbehandling | ADHD & Autisme skole på Sjælland – Skolen Sputnik …

Social utveckling
Språk och läskunnighet
Kreativ representation
musik
Motorfärdigheter
Kunskap och förståelse
Tal
Former och färger
Varje rum är utrustat med åldersanpassat material som stimulerar barnens intresse och deras naturliga lust att upptäcka. Efter ett år med framgångsrik verksamhet är vi på väg att öppna ett separat och åldersorienterat rum för åldersgruppen 3 till 4 år. Rummen i centret skiljer sig åt av följande åldersgrupper:
Kinder Care är en, om det är hemtrevligt hemifrån för ditt barn som kan fungera i samband med Kinder Academy, eller självständigt, baserat på ditt behov.

För att ge dig sinnesfrid och flexibilitet i tid börjar våra professionellt utbildade vårdgivare så tidigt som 08:30 på morgonen i fallet du måste komma till ett av de tidiga morgonmötena.

Speciellt utformade rum och aktiviteter anpassade för barn i olika åldrar är en behandling, beroende på deras humör för dagen. Var det att spendera lata eftermiddagsångsånger, ge färdighetsbaserade aktiviteter ett skott, eller kanske till och med bara på väg till snooze-rummet för en tupplur istället.

Daghemmet är endast för barnregistrerade studenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *